Winacties: Claim je gratis gamecode van World of Warships

In samenwerking met Wargaming geven wij een aantal keer World of Warships weg voor de pc. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wargaming kennen we allemaal van onder andere World of Tanks, maar vorig jaar kwam de Wit-Russische ontwikkelaar met een soortgelijke game, maar dan met battleschepen. World of Warships kreeg van ons vier en een halve ster in onze review.

onbekend

De gratis gamecode van World of Warships bevat

- Campbeltown: Engelse level 3 premium ship
- 1 slot voor jouw battleschepen
- Een captain met 3 skills
- 7 dagen een premium account voor dubbele ervaringspunten

Claim hier je gratis gamecode van World of Warships

Om jouw gamecode te verzilveren ga je naar: http://worldofwarships.eu/
Stap 1: Druk rechtsboven op Speel Gratis.
Stap 2: Vul jouw gegevens in
Stap 3: Vul jouw introductie code in
Stap 4: Druk op doorgaan en download de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?