Winacties: Claim nu jouw code voor het Steep Free Ride pakket!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Je kunt dit weekend aan de slag met Steep van Ubisoft op alle platformen. De volledige game is dan beschikbaar om te proberen. Als je je thuis voelt in de Alphen en Alaska, dan kun je de voortgang meenemen naar de volledig game. De game is namelijk met flinke kortingen verkrijgbaar.

Wij geven in samenwerking met Ubisoft een aantal codes weg die je toegang geven tot de Free Ride contentpakket. Deze in-game items zijn niet los te koop en zeer beperkt verkrijgbaar. Als je een code wilt bemachtigen, klik dan hier. Wees er dus snel bij, want op = op.

Spelers hebben toegang tot het gratis weekend tussen de volgende tijdstippen:
- PlayStation 4 & PC (Uplay): 10 maart om 19.00 uur tot 13 maart 19.00 uur
- Xbox One: 10 maart om 09.00 uur tot 13 maart 09.00 uur

Het Free Ride contentpakket bestaat uit een Free Ride Board, woodcutter Outfit en witte wingsuit.

Steep is vorig jaar december verschenen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Het is een open wereld wintersport game. Lees de review van Steep waarin Rudy uitgebreid de game onder handen neemt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer