Winacties: Cshirts geeft gratis shirts weg!

Cshirts is een community waar een hoop leuke shirts worden verkocht. Zit er niets voor je bij, of denk je dat jij het beter kunt? Doe dan mee met een van de contests en stuur jouw ontwerp in. Er wordt gestemd op alle inzendingen en de leukste wordt daarna zelfs in de productie opgenomen. Natuurlijk hoef je dit niet voor niets te doen en kun je ook een aantal prijzen winnen. Je kunt tot en met 4 december nog meedoen met de huidige contest waar je onder andere een Nintendo DS lite kunt winnen! Ga snel naar de website om mee te doen!

Voor de feestdagen houdt Cshirts een grote uitverkoop waarbij veel shirts zijn afgeprijsd tot wel 10 euro (geen verzendkosten), ideaal voor een sinterklaas- of kerstcadeau dus! Om te vieren dat Cshirts een grote uitverkoop heeft, mogen we drie van hun unieke shirts weggeven. Klik hier om naar de shop te gaan.

Geef antwoord op de onderstaande vraag en win een van de drie shirts:
Op hoeveel shirts op de website van Cshirts komt Mario voor? (zowel shirts die beschikbaar zijn, als die uitverkocht zijn)
a) 1
b) 2
c) 3
d) meer dan 3...

Weet je het antwoord en wil je zo'n tof t-shirt winnen? Mail dan vandaag nog je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet niet je gebruikersnaam en adres te vermelden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?