Winacties: Dark Souls III t-shirt

Je kunt vanaf deze week met Dark Souls III aan de slag. De game is afgelopen dinsdag uitgekomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc en je moet zeker geen watje zijn om met zo'n game aan de slag te gaan. Aangezien een groot deel van onze redactie bestaat uit vrouwen, kwamen we voor de review snel uit bij Peter. De review is nog onderweg en om het wachten nog enigszins te verzachten geven wij dit weekend een toffe t-shirt weg van Dark Souls III.

onbekend

Wil jij kans maken op deze t-shirt? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Van wie word jij bang en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?