Winacties: Dawn of War 2: Chaos Rising winnaar bekend

Het is triest maar waar: Op de Warhammer 40.0000: Dawn of War 2: Chaos Rising prijsvraag ontvingen we slechts één juist antwoord. De overige antwoorden die we ontvingen, waarin voornamelijk Marienburg genoemd werd, waren fout. Toch zal er één persoon zijn die heel blij is dat er maar één goed antwoord is gegeven en dat is uiteraard de gever van het juiste antwoord op de volgende vraag:

Wat is de grootste stad in Brettonia, in de wereld van Warhammer?

Het antwoord hierop moest zijn Guisoreux, ook wel geschreven als Gisoreux of Guisoreaux. Hieronder staat de winnaar van de game Warhammer 40.0000: Dawn of War 2: Chaos Rising:
SugarRay

Van harte gefeliciteerd met de prijs! Je krijgt hem zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?