Winacties: De PES 2010 prijsvraag is verlengd!

Geplaatst: 4 november 2009 11:36
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op 30 oktober zouden we eigenlijk de prijswinnaars van de PES 2010 prijsvraag bekend maken, maar door het overweldigende aantal reacties hebben we besloten de prijsvraag nog een weekje te verlengen.

Nou snappen we dat er daardoor nog meer reacties binnenkomen, waardoor de kans om te winnen kleiner wordt. Daarom geven we nog een extra exemplaar van de game weg. Daardoor bestaat de eerste prijs nu uit de game voor het platform naar keuze, een PES 2010-sleutelhanger, PES 2010-energiedrankje, PES 2010-zweetbandje en een PES 2010-t-shirt. De tweede prijs bestaat uit de game voor het platform naar keuze.

Om nog mee te doen moet je wel antwoord kunnen geven op de volgende vraag:

Pro Evolution Soccer (PES) staat ook nog onder een heel andere naam bekend. Welke naam bedoelen we? Noem twee landen waar de Pro Evo-serie onder die naam wordt uitgebracht?

Mail je antwoord vóór vrijdag 6 november naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden en voor welk platform jij je game wilt.

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer