Winacties: De PES 2010 prijsvraag is verlengd!

Op 30 oktober zouden we eigenlijk de prijswinnaars van de PES 2010 prijsvraag bekend maken, maar door het overweldigende aantal reacties hebben we besloten de prijsvraag nog een weekje te verlengen.

Nou snappen we dat er daardoor nog meer reacties binnenkomen, waardoor de kans om te winnen kleiner wordt. Daarom geven we nog een extra exemplaar van de game weg. Daardoor bestaat de eerste prijs nu uit de game voor het platform naar keuze, een PES 2010-sleutelhanger, PES 2010-energiedrankje, PES 2010-zweetbandje en een PES 2010-t-shirt. De tweede prijs bestaat uit de game voor het platform naar keuze.

Om nog mee te doen moet je wel antwoord kunnen geven op de volgende vraag:

Pro Evolution Soccer (PES) staat ook nog onder een heel andere naam bekend. Welke naam bedoelen we? Noem twee landen waar de Pro Evo-serie onder die naam wordt uitgebracht?

Mail je antwoord vóór vrijdag 6 november naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet ook niet je gebruikersnaam en adres te vermelden en voor welk platform jij je game wilt.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?