Winacties: De Sims 3: Wereld Avonturen prijswinnaar

De afgelopen twee weken hadden we een prijsvraag online staan waarmee je De Sims 3: Wereld Avonturen kon winnen. De prijsvraag was waarschijnlijk de moeilijkste die we ooit online hadden staan.

Hoeveel delen, inclusief alle uitbreidingen, zijn er van De Sims verschenen?

Het enige juiste antwoord was natuurlijk dat het er veel te veel zijn. Serieus, we gaan ze binnen de redactie echt niet natellen. Alleen al op de pc verschenen er zo'n 20 tot 30 delen en daar komen alle consoleversies ook nog eens bij. Uiteindelijk hebben we de winnaar geheel willekeurig uitgezocht en dat is geworden:
Syphrone

Van harte gefeliciteerd namens Gameliner en Electronic Arts. De game wordt zo spoedig mogelijk naar je toe gestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?