Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Dè Social Club Comic Competition

Samen met Max Payne 3 introduceerde Rockstar Games een nieuwe multiplayer-feature, de Crew. Crews zijn Social Club-leden die samen een team vormen om samen tegen andere teams te strijden, maar ook exclusieve content voor in de game willen winnen. Je kunt je aansluiten bij een grote, publieke Crew of een private Crew creëren, die je naar eigen smaak kunt aankleden. Deze Crews kun je straks ook inzetten in andere toekomstige multiplayer-games van Rockstar Games zoals GTA V.

Wij organiseren de Social Club Comic Competition. In deze competitie kunnen Nederlandse Crews met hun zelfontworpen clan-logo kans maken op honderd exemplaren van het eerste deel van de Max Payne comic-serie. De door Marvel geproduceerde comic is geschreven door Dan Houser (Rockstar Games) en Sam Lake (Remedy Entertainment).

Logo's die jullie voorgingen

Maak je eigen Crew-logo en onderscheid je daarmee van de rest van de Crews op Social Club. Wij roepen Nederlandse Clubs op om tussen 1 en 31 augustus 2012 hun eigen ontworpen Crew-logo in te sturen naar socialclubcomiccompetition@gameliner.nl. Uit alle inzendingen worden door ons vier winnende Crews geselecteerd, die elk honderd Max Payne-comics winnen.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?