Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Winacties: Dè Social Club Comic Competition

Geplaatst: 1 augustus 2012 17:30
Aangepast: 3 februari 2019 19:06

Samen met Max Payne 3 introduceerde Rockstar Games een nieuwe multiplayer-feature, de Crew. Crews zijn Social Club-leden die samen een team vormen om samen tegen andere teams te strijden, maar ook exclusieve content voor in de game willen winnen. Je kunt je aansluiten bij een grote, publieke Crew of een private Crew creëren, die je naar eigen smaak kunt aankleden. Deze Crews kun je straks ook inzetten in andere toekomstige multiplayer-games van Rockstar Games zoals GTA V.

Wij organiseren de Social Club Comic Competition. In deze competitie kunnen Nederlandse Crews met hun zelfontworpen clan-logo kans maken op honderd exemplaren van het eerste deel van de Max Payne comic-serie. De door Marvel geproduceerde comic is geschreven door Dan Houser (Rockstar Games) en Sam Lake (Remedy Entertainment).

Logo's die jullie voorgingen

Maak je eigen Crew-logo en onderscheid je daarmee van de rest van de Crews op Social Club. Wij roepen Nederlandse Clubs op om tussen 1 en 31 augustus 2012 hun eigen ontworpen Crew-logo in te sturen naar socialclubcomiccompetition@gameliner.nl. Uit alle inzendingen worden door ons vier winnende Crews geselecteerd, die elk honderd Max Payne-comics winnen.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne 3

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

18 mei 2012

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer