Winacties: Decembermaand 2021 - Laatste prijzen

We zijn aangekomen op de allerlaatste dag waarop we losse prijzen en prijzen voor het prijzenpakket bekendmaken. De laatste prijzen die we presenteren zijn zeker niet mis. Wil jij deze prijzen winnen? Lees dan eerst even dit bericht om te weten hoe je mee kunt doen. Onderaan de pagina staan ook de linkjes naar de andere prijzen die we de afgelopen twee weken hebben gepost. Je kunt tot aan het einde van dit jaar meedoen. We benaderen de winnaars persoonlijk.

onbekend

Je doet mee door ons te volgen op onze socials (Instagram en/of Facebook) en een direct direct message te sturen. Je mag ons ook een bericht op Discord sturen. Laat weten welke losse prijs je wilt winnen. Je maakt kans op maximaal drie losse prijzen en onder iedereen die meedoet, verloten we ook nog eens een goedgevuld prijzenpakket.

Laatste prijzen

De losse prijzen die je kunt winnen zijn:

  • HP OMEN 15 dh-0600nd (zie specs in bovenstaande afbeelding)
  • Ys MOntrum Nox voor pc

De nieuwe prijzen voor het prijzenpakket zijn:

  • Tour de France 2021 voor Xbox Series X/One
  • Ys MOntrum Nox voor pc
  • The Elder Scrolls: Blackwood voor Xbox Series X/One

Eerdere onthullingen
Hieronder de linkjes naar de artikelen met eerdere prijsaankondigingen! Je kunt nog meedoen op alle eerdere onthullingen tot eind dit jaar!

Spam ons in de comments voor welke prijzen je bent gegaan! Tot slot wensen wij je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?