Winacties: Decembermaand - Nieuwe prijzen #5

Aankomend weekend is het alweer Kerstmis. Wij spelen deze hele decembermaand voor kerstman. We mogen namelijk toffe prijzen weggeven! Je maakt kans op maximaal drie losse prijzen. Daarnaast verloten we onder alle deelnemers een tjokvol prijzenpakket als hoofdprijs. Vandaag voegen we weer nieuwe prijzen toe. Ben je benieuwd hoe je deze kunt winnen? Lees dan verder.

onbekend

Hoe kun je de bovenstaande prijzen winnen?
Lees in dit artikel hoe je deze prijzen op Gameliner kunt winnen.

Nieuwe prijzen - Deel 5

De losse prijzen die je kunt winnen zijn:

De nieuwe prijzen voor het prijzenpakket zijn:

Check de volgende artikelen welke prijzen tot nu toe bekendgemaakt zijn:

Spam ons in de comments voor welke prijzen je bent gegaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?