White Knight Chronicles

  • Ontwikkelaar SCEE
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Winacties: Doe mee en win White Knight Chronicles!

Je hebt witte ridders en je hebt bruine ridders. Met die laatste groep heeft deze prijsvraag niets te maken, dus willen we je daarvoor naar andere websites doorverwijzen.

Ben je geïnteresseerd in witte ridders, dan is White Knight Chronicles op de PlayStation 3 wellicht wat voor jou. Het goede nieuws is dat wij een exemplaar van de game weggeven. Daarvoor moet je nog wel even antwoord geven op de volgende vraag:

Welke ridder debuteerde in 2004 in de Eredivisie?

We weten het, de intro, de prijs en de vraag hebben weinig met elkaar te maken, maar mocht je na deze flauwekul toch nog mee willen doen aan de prijsvraag, mail dan vóór 19 maart je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl. Vermeld ook even je adres en je gebruikersnaam. Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?