Winacties: Emily Archer-prijsvraag gesloten

Vorige maand plaatsten we een prijsvraag online, waarmee je Emily Archer: The Curse of King Tut's Tomb voor de Nintendo DS kon winnen. Om kans te maken op de game vroegen wij je het forum af te speuren naar een 'stoffig topic waarin de naam Toetanchamon werd genoemd'.

Jullie zijn druk aan het speuren geweest en al snel vlogen de juiste antwoorden ons om de oren. Op dit moment is Alex tussen alle antwoorden aan het speuren naar een winnaar. Zodra de winnaars bekend zijn worden ze hier per email van op de hoogte gebracht.

Bij deze willen we de winnaars namens de hele redactie en Denda Games alvast van harte feliciteren. Jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht, waarna de game wordt toegestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?