Winacties: Emily Archer-prijsvraag gesloten

Geplaatst: 7 januari 2011 15:07
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vorige maand plaatsten we een prijsvraag online, waarmee je Emily Archer: The Curse of King Tut's Tomb voor de Nintendo DS kon winnen. Om kans te maken op de game vroegen wij je het forum af te speuren naar een 'stoffig topic waarin de naam Toetanchamon werd genoemd'.

Jullie zijn druk aan het speuren geweest en al snel vlogen de juiste antwoorden ons om de oren. Op dit moment is Alex tussen alle antwoorden aan het speuren naar een winnaar. Zodra de winnaars bekend zijn worden ze hier per email van op de hoogte gebracht.

Bij deze willen we de winnaars namens de hele redactie en Denda Games alvast van harte feliciteren. Jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht, waarna de game wordt toegestuurd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer