Winacties: Global Agenda winnaars bekend

Geplaatst: 9 oktober 2010 17:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het aantal reacties op de Global Agenda-prijsvraag viel wat tegen. Zou het dan toch te maken hebben met de titel van de game? Hadden we de prijsvraag wellicht de titel 'Win een moddervette MMO' moeten geven?
Hoe dan ook zijn de inzendingen voor de prijsvraag een stuk frisser, origineler en meer tot de verbeelding sprekend dan de originele titel van deze, volgens Joost, best wel hele vermakelijke MMO. Omdat Joost de kenner is lieten we hem de vijf winnaars van het prijzenpakket selecteren en dat zijn geworden:
1. Third Revolution - frut
2. Robotic revolution - dutchcheesehead
3. Global Bulletin - evilbobo
4. Future Global War - Rama
5. Frontal Assault - Nitrorcr

Gefeliciteerd namens Iceberg Interactive en de hele Gameliner-crew. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met jullie opgenomen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer