Winacties: Global Agenda winnaars bekend

Het aantal reacties op de Global Agenda-prijsvraag viel wat tegen. Zou het dan toch te maken hebben met de titel van de game? Hadden we de prijsvraag wellicht de titel 'Win een moddervette MMO' moeten geven?
Hoe dan ook zijn de inzendingen voor de prijsvraag een stuk frisser, origineler en meer tot de verbeelding sprekend dan de originele titel van deze, volgens Joost, best wel hele vermakelijke MMO. Omdat Joost de kenner is lieten we hem de vijf winnaars van het prijzenpakket selecteren en dat zijn geworden:
1. Third Revolution - frut
2. Robotic revolution - dutchcheesehead
3. Global Bulletin - evilbobo
4. Future Global War - Rama
5. Frontal Assault - Nitrorcr

Gefeliciteerd namens Iceberg Interactive en de hele Gameliner-crew. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met jullie opgenomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?