Winacties: Grijp je kans voor dit Overlord prijzenpakket

Wanneer de Amerikaanse paratroepers in Overlord achter de vijandelijke linie neerstrijken, komen ze tot een gruwelijke ontdekking. Het zijn niet alleen de nazi's waar de Amerikanen zich druk om moeten maken, maar ook de gruwelijke wezens die in het geheim worden gekweekt.

J.J. Abrams presenteert met Overlord wederom met een unieke film die kijkers achter de oren moet doen krabben. Ook jij kruipt waarschijnlijk ineen bij het zien van de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog. Om die pijn ietwat te verzachten, geven wij een lekker prijzenpakket weg. Vul de Overlord tas vol met puppy's, snacks en een schone onderbroek. Een shirt is niet nodig, die zit er namelijk bij! Wil jij kansmaken op dit pakket? Geef dan per mail antwoord op onderstaande vraag!

Wat kom jij liever niet tegen in een donker bos?

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?