Winacties: Grijp je kans voor dit Overlord prijzenpakket

Geplaatst: 1 november 2018 18:00
Aangepast: 5 november 2018 22:01

Wanneer de Amerikaanse paratroepers in Overlord achter de vijandelijke linie neerstrijken, komen ze tot een gruwelijke ontdekking. Het zijn niet alleen de nazi's waar de Amerikanen zich druk om moeten maken, maar ook de gruwelijke wezens die in het geheim worden gekweekt.

J.J. Abrams presenteert met Overlord wederom met een unieke film die kijkers achter de oren moet doen krabben. Ook jij kruipt waarschijnlijk ineen bij het zien van de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog. Om die pijn ietwat te verzachten, geven wij een lekker prijzenpakket weg. Vul de Overlord tas vol met puppy's, snacks en een schone onderbroek. Een shirt is niet nodig, die zit er namelijk bij! Wil jij kansmaken op dit pakket? Geef dan per mail antwoord op onderstaande vraag!

Wat kom jij liever niet tegen in een donker bos?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer