Winacties: Heb jij LEGO Rock Band gewonnen?

Geplaatst: 29 januari 2010 17:53
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen twee weken werden we overspoeld met reacties op de prijsvraag waarmee LEGO Rock Band voor de Xbox 360 gewonnen kon worden. Veel antwoorden waren simpel via Google gevonden, voor andere antwoorden werden complete theorieën en rekenmodellen uit de kast getrokken. De vraag luidde:

Hoeveel LEGO-blokjes zijn er nodig om een toren van de aarde naar de maan te bouwen?

De uiteindelijke winnaar is iemand die daadwerkelijk moeite in het vinden van het antwoord heeft gestoken. Hij hield namelijk ook rekening met de plek waar de toren gebouwd zou worden. Daardoor zouden voor de kortste afstand 37.848.437.500 en voor de langste 42.239.583.333 LEGO-blokjes nodig zijn. Dit antwoord werd gegeven door:

Tim86

Nog twee andere winnaars zijn:

Lamos
zombieater

Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de game, die zo spoedig mogelijk naar jullie toe wordt gestuurd. Heb je niet gewonnen? Dan kan het zijn dat je helemaal nog niet geregistreerd bent bij Gameliner. Bij een groot deel van de antwoorden stonden namelijk gebruikersnamen die niet bestonden. Registreer je daarom snel om wel mee te kunnen doen aan de volgende prijsvraag en gebruik te kunnen maken van flinke kortingen op games.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer