Metro Redux

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Winacties: Het derde vakje van de adventskalender is geopend!

Rondom de Gameliner Awards kun jij ook nog eens een heleboel prijzen winnen. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren en hebben we een heuse adventskalender gemaakt!

Eerder werd er al een pakket van wat gave Nintendo-spullen en een fysiek exemplaar van DiRT 5 onthuld. Vandaag wordt het derde vakje geopend en daarachter is een pinnenset van de first-person shooter Metro Redux te vinden. Als je fan bent van deze franchise of als je de pinnen er gewoon gaaf uit vindt zien, dan is het nu mogelijk om deze set te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is nummer 3 in de reacties achter te laten en je doet automatisch mee. De winnaars worden vanaf 31 december bekendgemaakt!

onbekend

O ja, heb jij al gestemd op je favoriete game van 2020? Nee? Snel even doen dan!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?