Winacties: Het is puzzelen geblazen met The Ball!

In samenwerking met Iceberg Interactive mogen wij twee prijspakketen van de The Ball weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

Wij hebben The Ball in een aantal stukken geknipt. Elke dag zullen wij een deel van de The Ball op de website zetten. Jij moet alle stukken bij elkaar zoeken en in elkaar zetten en naar ons e-mailen. Elke dag halen we de oude berichten van de site. Wanneer je een deel mist, bijvoorbeeld omdat je deze prijsvraag toevallig gemist hebt, dan kun je het ontbrekende stuk zelf tekenen.

Je mag je creatie sturen naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet in de email niet je gebruikersnaam en adresgegevens te vermelden. Succes met puzzelen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?