Need For Speed Heat

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Het vierde vakje van de adventskalender is open!

Rondom de Gameliner Awards kun jij ook nog eens een heleboel prijzen winnen. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren en hebben we een heuse adventskalender gemaakt!

Het is alweer tijd voor het vierde vakje van de adventskalender om geopend te worden! Op dit moment zijn het Nintendo-pakket, een fysiek exemplaar van DiRT 5 en een pinnenset van Metro Redux al onthuld. Als we achter het vierde hokje kijken zien we dat daar een pet van Need for Speed Heat in zit! Fans van deze racing-franchise kunnen kans maken op deze gave pet door een nummer 4 achter te laten in de reacties en doen dan automatisch mee. Na 31 december worden de winnaars van alle prijzen bekendgemaakt!

onbekend

O ja, heb jij al gestemd op je favoriete game van 2020? Nee? Snel even doen dan!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?