Downloadnieuws: De PS Plus Essential games van september zijn gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 31 augustus 2022 17:30

De PS Plus Essential-games van september zijn onlangs gelekt. De titels die we gaan zien zijn Need for Speed Heat, Toem en Granblue Fantasy Versus.

Dat is volgens betrouwbare bron Dealabs, die regelmatig de games op voorhand lekt. Need for Speed Heat was de 2019-deelname aan de serie en de laatste die door Ghost Games werd ontwikkeld voordat hij werd teruggegeven aan oorspronkelijke ontwikkelaar Criterion. De fotografiegame Toem kwam vorig jaar uit en heeft een prachtige zwart-wit cartoony esthetiek. Tot slot werd Granblue Fantasy Versus in 2020 uitgebracht door de studio die bekend staat om zijn vechtgames: Arc System Works. Ben je inmiddels klaar met het spelen van de games van augustus? Dan kun je binnenkort aan de slag met deze games voor de maand september.

Deze games kun je dus in september gaan spelen met je PS Plus Essential abonnement.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need For Speed Heat

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 november 2019

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord