Winacties: Maak kans op de game Star Fox Zero en een Fox amiibo

De Wii U is voor velen al aan zijn einde gekomen, maar zeker niet als het aan Nintendo ligt. Want deze week komt de Japanse consolegigant met Star Fox Zero voor de Wii U op de proppen. In Star Fox Zero kruip je in de huid van Fox McCloud die samen met zijn kornuiten de boel moet beschermen tegen buitenaardse indringers.

Om de release van deze game te vieren geven we deze week de game Star Fox Zero en een Fox amiibo weg op onze website.

onbekend

Wil jij kans maken op de game Star Fox Zero en een moddervette amiibo van Fox McCloud? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wie zou jij naar de maan schieten en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?