Winacties: Maak kans op een Battleborn T-shirt

Vanaf morgen kunnen we eindelijk met Battleborn aan de slag voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. In deze hero-shooter, zoals ontwikkelaar Gearbox Software de game zelf noemt, zijn inmiddels 25 karakters speelbaar met elk een unieke speelstijl. Uiteraard spelen wij de game uitvoerig, en dus moeten jullie nog even wachten op onze review. Om de tijd te doden geven wij een T-shirt weg van Battleborn.

onbekend

Wil jij kans maken op een t-shirt? Laat hieronder een reactie achter in het reactieveld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?