Winacties: Maak kans op een E-sports Backpack

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we eropuit trekken met zijn allen. De meeste kiezen ervoor om het strand te bezoeken, weg van het digitale geweld. Een ander kiest ervoor om te gamen in hun zomervakantie. Sommigen gaan er zelfs voor naar evenementen als CampZone. Om je gaming gear veilig te vervoeren heb je natuurlijk een degelijke tas nodig. Wij hebben deze week, in samenwerking met Dicota, een nieuwe winactie opgezet waarbij we een Backpack E-sports mogen weggeven t.w.v. 145 euro. De backpack is niet alleen voor op vakantie geschikt, ook als je gaat lan-partyen bij je vrienden.

onbekend

Wil je kans maken op deze Backpack E-sports? Laat hieronder in het reactieveld achter dat jij deze tas wilt winnen en waarom.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?