Winacties: Maak kans op een game van Nederlandse bodem

Je bent vast en zeker wel eens in de hoofdstad geweest. Amsterdam is in het verleden al eens het toneel geweest van een game, zoals Amsterdoom en dat is nu opnieuw het geval. De game Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond speelt zich af in het centrum van onze hoofdstad.

Het is een zoek-en vind game, waarbij je hints krijgt en verborgen puzzelstukken moet vinden om het mysterie te ontrafelen en de vloek dat op Amsterdam rust, te verbreken.

We geven de komende twee weken een aantal Nintendo DS en pc-games weg van dit spel. Om kans te maken op het spel hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag.

Welk andere grote detective zocht in Amsterdam naar diamanten?

Mail je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl en wie weet ben jij over twee weken de gelukkige winnaar van deze game. (Laat ook even weten of je de game voor de Nintendo DS of pc wilt ontvangen). Uit de leukste inzendingen verdelen wij de games.

Je kunt de game een uur lang (gratis) spelen op de website van de uitgever en ontwikkelaar Denda Games.

Zet wel je gebruikersnaam in de e-mail. Meer informatie over de spelregels vind je op ons forum. Als je dat nog niet gedaan hebt, doe dat nog ff, want anders ben je uitgesloten van deelname.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?