Winacties: Maak kans op een tof For Honor goodiepakket

Geplaatst: 14 februari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Je kunt deze week via onze social mediakanalen kans maken op een tof goodiepakket van For Honor! For Honor is een nieuwe IP van Ubisoft die vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is misschien wel een vreemde eend in de bijt, zeker voor Ubi's doen, maar For Honor mag absoluut niet onderschat worden. De game is namelijk rammend vet.

In For Honor kies je uit drie verschillende rassen. Je kunt gaan voor de woeste Vikingen, de professionele ridders of de Japanse samoerai. Ieder ras heeft zo zijn kenmerken en is onderverdeeld in vier unieke helden. Je bent tijdens de gevechten niet gebonden aan een bepaald ras, maar je keuze heeft uiteindelijk wel invloed op de Faction War. Lees meer informatie over de game in onze uitgebreide hands-on van For Honor en natuurlijk binnenkort in de review.

Wil je kans maken op een goodiepakket van For Honor? Ga dan naar onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina, vind ons leuk en tag een vriend of vriendin die jij graag in elkaar zou willen meppen in For Honor onder het bericht. Je maakt je bericht makkelijker vindbaar door #Gameliner te gebruiken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer