Winacties: Maak kans op één van de drie 3DS games

De Nederlandse uitgever en ontwikkelaar Denda Games komt binnenkort met de game 3D Game Collection, hun eerste game voor op de Nintendo 3DS. De game bevat verschillende casual games (55 stuks in totaal) met o.a. Mahjong, Backgammon, bingo, enzovoorts en dat allemaal in driedimensionaal perspectief.

Kijk voor meer download spelletjes en gratis flashgames ook eens op de website van Denda Games.

onbekend

Wij mogen drie exemplaren weggeven van de game 3D Game Collection voor de Nintendo 3DS. Wat moet je doen? Heel simpel! Laat hieronder in het reactieveld weten of je de game wilt winnen en waarom.

Voeg ons ook even toe aan Facebook en en Twitter en je maakt dubbel zoveel kans.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?