Winacties: Maak kans op één van de drie Overclocked-games

Overclocked is de nieuwste titel van Lighthouse Interactive, bekend van het scala aan adventuregames. Je wordt in de rol van psychiater David McNamara gezet om vijf geflipte jongeren weer op het rechte spoor te krijgen. Gedurende dit onderzoek kom je ook nog eens het een en ander te weten over jezelf, de overheid en afzien.

Alleen deze week maak je kans op één van de drie Overclocked: A History of Violence voor de pc van uitgever Lighthouse Interactive.

Interesse? Zorg dan dat je komende week zoveel en zo origineel mogelijk reageert op onze nieuwsberichten en wie weet win jij een exemplaar van deze ijzersterke Thriller-game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?