Winacties: Mobiel griezelen op je PSP

Eind oktober vertelde Simon in de review hoe hij met een klamme bilnaad Obscure: The Aftermath in de trein zat te spelen. Nou is de game al behoorlijk aantrekkelijk geprijsd, maar omdat we snappen dat ook gamers hard door de economische crisis zijn getroffen geven we de game weg. GRATIS!

Om kans op deze prijs te maken moet je alleen nog even het antwoord op de volgende vraag naar ons toe mailen:
Door wie wordt de onheilspellende muziek in Obscure: The Aftermath verzorgd?

Weet je het antwoord en wil je het net als Simon publiekelijk dun door de broek laten lopen? Mail dan vandaag nog je antwoord naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet niet je gebruikersnaam en adres te vermelden.

Heel veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?