Winacties: Mortal Kombat prijsvraag

Het is weer tijd voor een prijsvraag en niet zo maar een! We geven namelijk twee keer de game Mortal Kombat weg en tien t-shirts van de game! Wil je weten wat je moet doen? Kijk dan snel hieronder!

Om kans te maken op deze prijzen moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Welke karakter uit Mortal Kombat zou je willen zijn en waarom?
Deze actie is afgelopen. Je kunt dus niet meer meedoen

Laat je antwoord achter in het Mortal Kombat prijsvraag topic om kans te maken. We kiezen de leukste en origineelste antwoorden uit om de winnaars te bepalen. De prijsvraag loopt tot Koninginnedag, namelijk 30 april!

Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?