Winacties: MotoGP 09/10 winnaar bekend

Eens temeer bleek bij deze prijsvraag dat mensen kuddedieren zijn die niet voor zichzelf denken. Doordat we ditmaal een prijsvraag uit eigen kennis hadden bedacht, was het antwoord niet met enkele zoektermen te googlen. Ergens op een website met prijsvragen zal het antwoord Jack Middelburg zijn opgedoken, want plotseling stuurden alle kuddedieren massaal Jack Middelburg in als antwoord op de prijsvraag, enkele Rossi's daar gelaten. Die hebben de klok namelijk wel horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt.
Nou moeten we eerlijk bekennen dat er een addertje onder het gras zat, namelijk dat de MotoGP pas sinds 2002 bestaat. Voor die tijd heette dit nog de 500cc Grand Prix World Championship. Dit maakte het googlen al helemaal onmogelijk, waardoor we uiteindelijk slechts vier goede antwoorden ontvingen op de volgende vraag:

Wie won eind vorige eeuw de MotoGP race waarin een legende zijn rug brak?

Het enige juiste antwoord hierop was Luca Cadalora. De legende die we bedoelden was teamgenoot Wayne Rainey, die in 1993 hard op weg was naar zijn vierde kampioenschap op rij, toen tijdens de Grand Prix van Misano het noodlot toesloeg.

Hoewel we alle vier de deelnemers graag zouden willen belonen voor de moeite, kon er maar één de winnaar zijn, en dat is:
Dorus

Puik zoekwerk Dorus. Je krijgt de game MotoGP 09/10 voor de PlayStation 3 zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Van harte gefeliciteerd namens Capcom en het hele Gameliner team.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?