Winacties: Ninja Blade winnaars bekend

Google is your best friend,' en ook het antwoord op de volgende prijsvraag was eenvoudig terug te vinden op het wereldwijde web:

Noem drie wapens uit het arsenaal van een ninja en geef daarvan de Japanse benaming.

De shurikens vlogen ons om de oren want er waren meerdere antwoorden mogelijk. Een redelijk volledige opsomming met goede antwoorden is hieronder te vinden:

-Samuraiswaard/Ninjatō
-Kettingsikkel/Kusarigama
-Koord met ring en mes aan weerszijde/Kyoketsu Shoge
-Handklauwen/Shuko/tekagi
-Vuurwapens/Teppō
-Werplemmetten/Shuriken
-Blaaspijp/Fukiya
-Dolk/Tantō
-Werpmessen/Kunai

Uiteindelijk hebben we de volgende winnaars uitgekozen:
Wesz
rasblackfire
LangeDon

Van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen Ninja Blade voor de pc zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?