Winacties: PES 2010 winnaars

Twee weken geleden startten we in samenwerking met Konami een prijsvraag waarmee je een Pro Evolution Soccer 2010 prijzenpakket kon winnen. Een week geleden verlengden we de prijsvraag en stelde Konami een extra exemplaar van de game beschikbaar. Vandaag is het dan eindelijk tijd om de gelukkige prijswinnaars bekend te maken.

De vraag luidde:
Pro Evolution Soccer (PES) staat ook nog onder een heel andere naam bekend. Welke naam bedoelen we? Noem twee landen waar de Pro Evo-serie onder die naam wordt uitgebracht?

Het antwoord op de eerste vraag moest afgekort Winning Eleven zijn. De landen waarin de game onder deze naam wordt uitgebracht zijn Japan, Korea en voorheen de Verenigde Staten.

Er kon er maar één de winnaar zijn van het Pro Evolution Soccer 2010 prijzenpakket, en dat is:
TonvdBerg

Enkel de game gaat naar:
Redbull

Jullie krijgen de game voor het door jullie gekozen platform zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Van harte gefeliciteerd namens Konami en het Gameliner Team!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?