Winacties: Prijsvraag voor de meiden uitslag

Geplaatst: 18 december 2009 11:20
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Met prijsvragen rond schietspellen, vechtspellen, racespellen en voetbalspellen werd het wel eens tijd voor een prijsvraag die zich geheel toespitste op de steeds groter wordende groep vrouwelijke gamers. Daarom kon je de afgelopen twee weken meedoen aan een prijsvraag waarmee WinX Club: Your Magic Universe te winnen was.

We vroegen je te vertellen wie jij graag een knipoog wou willen geven en waarom. We ontvingen heel wat creatieve antwoorden en uiteindelijk hebben we de volgende drie winnaars gekozen:

Boopje
Zij zou de caissière bij Disneyland Parijs een knipoog geven om zo sneller binnen te komen en een voorkeursbehandeling binnen het park te krijgen. En wie wil dat nou niet?

Marlies16
Marlies zou Ron uit Harry Potter een knipoog geven, omdat hij "zo lekker sullig en lollig is".

Klaartjele
Zij zou Patricia Paay wel een knipoog willen geven om zodoende haar mooie ogen in plaats van haar mooie 'ogen' eens wat aandacht te geven.

Jullie krijgen de prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd. Van harte gefeliciteerd namens Konami en het Gameliner-team en veel plezier met winX Club: Your Magic Universe!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer