Winacties: Prijsvraag voor de meiden uitslag

Met prijsvragen rond schietspellen, vechtspellen, racespellen en voetbalspellen werd het wel eens tijd voor een prijsvraag die zich geheel toespitste op de steeds groter wordende groep vrouwelijke gamers. Daarom kon je de afgelopen twee weken meedoen aan een prijsvraag waarmee WinX Club: Your Magic Universe te winnen was.

We vroegen je te vertellen wie jij graag een knipoog wou willen geven en waarom. We ontvingen heel wat creatieve antwoorden en uiteindelijk hebben we de volgende drie winnaars gekozen:

Boopje
Zij zou de caissière bij Disneyland Parijs een knipoog geven om zo sneller binnen te komen en een voorkeursbehandeling binnen het park te krijgen. En wie wil dat nou niet?

Marlies16
Marlies zou Ron uit Harry Potter een knipoog geven, omdat hij "zo lekker sullig en lollig is".

Klaartjele
Zij zou Patricia Paay wel een knipoog willen geven om zodoende haar mooie ogen in plaats van haar mooie 'ogen' eens wat aandacht te geven.

Jullie krijgen de prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd. Van harte gefeliciteerd namens Konami en het Gameliner-team en veel plezier met winX Club: Your Magic Universe!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?