Winacties: Prijsvraagwinnaars Wings of Prey bekend

Twee weken geleden plaatsten we een prijsvraag online waarmee je Wings of Prey kon winnen. Vandaag is het dan eindelijk tijd om de winnaars van deze verrassend sterke WOII vliegsimulator bekend te maken. De prijsvraag luidde:

Wat is de oude naam van de Achterhoekse muziekband die is vernoemd naar een vliegtuig dat furore maakte tijdens WOII?

We werden weer overspoeld met goede antwoorden en hebben geheel willekeurig de volgende winnaars uitgekozen, die wisten te vertellen dat het antwoord op de vraag The Spitfires moest zijn:
Chuckie
LangeDon
josenmarjan

Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met de game!

Voor de verliezers zetten we vandaag weer een nieuwe prijsvraag online, dus houd de site in de gaten.

Let op: Wij hebben heel veel deelnemers gehad zonder gebruikersnaam, met wel een goed antwoord. Deze deelnemer hebben wij buitengesloten van deelname.

Niet gewonnen? Iedereen die deelgenomen heeft krijgt nog een leuke korting, houd je mail in de gaten!

Met vriendelijk groet,

Het Gameliner-team.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?