Winacties: Prijswinnaar Gears of War 3 bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We hadden afgelopen twee weken de prijsvraag van de meest brute shooter van dit jaar, Gears of War 3, op de website staan. De game kreeg van Justin vijf dikke sterren. We vroegen jullie welke wapen jullie nog missen in Gears of War 3, en waarom? We hebben heel wat leuke inzendingen gehad, waarvoor onze dank.

Zoals het normaal gaat met een wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn. Wij hebben gekozen voor julstar12. Hij miste een waterpistool dat kogels afvuurt. Waarom? Het is nogal verrassend als iemand je ombrengt met een super soaker. We moesten er om lachen. Daarom mag hij zich de gelukkige winnaar noemen van de Gears of War 3-game.

Gefeliciteerd! Mail even je adresgegevens naar redactie@gameliner.nl, dan kan ik hem deze week nog aan je versturen.

Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, want deze week kun je kans maken op Forza Motorsport 4. Houd Gameliner dus goed in de gaten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer