Winacties: Prijswinnaar Gears of War 3 bekend

We hadden afgelopen twee weken de prijsvraag van de meest brute shooter van dit jaar, Gears of War 3, op de website staan. De game kreeg van Justin vijf dikke sterren. We vroegen jullie welke wapen jullie nog missen in Gears of War 3, en waarom? We hebben heel wat leuke inzendingen gehad, waarvoor onze dank.

Zoals het normaal gaat met een wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn. Wij hebben gekozen voor julstar12. Hij miste een waterpistool dat kogels afvuurt. Waarom? Het is nogal verrassend als iemand je ombrengt met een super soaker. We moesten er om lachen. Daarom mag hij zich de gelukkige winnaar noemen van de Gears of War 3-game.

Gefeliciteerd! Mail even je adresgegevens naar redactie@gameliner.nl, dan kan ik hem deze week nog aan je versturen.

Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, want deze week kun je kans maken op Forza Motorsport 4. Houd Gameliner dus goed in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?