Winacties: Prijswinnaars de Sims 3 bekend!

De afgelopen drie weken werden we overspoeld met reacties op de prijsvraag waarmee je de Sims 3 kon winnen. Om iedereen een kans te geven hebben we de prijsvraag zelfs een week verlengd en Electronic Arts zover gekregen om niet één, maar drie games beschikbaar te stellen.

Op de volgende vraag kregen we talloze reacties binnen, waaruit bleek dat de vraag pittiger was dan we op voorhand dachten:

Zoals bekend is Will Wright de geestelijk vader van de Sims, maar hoe heette de eerste game die hij programmeerde en voor welk platform was dat?

Hoewel veel gamers dachten dat het SimCity, de Sims of zelfs Flightsimulator voor de pc was, is het enige goede antwoord Raid on Bungeling Bay voor de Commodore 64.

De volgende leden kunnen hun exemplaar van de Sims 3 binnenkort op de real life tegenhanger van hun virtuele deurmat verwachten:
kaykay1
marlies16
Marissjjuuh

Namens het Gameliner team gefeliciteerd en veel gameplezier!

Heb je niet gewonnen? Neem dan een kijkje bij de nieuwe prijsvraag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?