Winacties: Prijswinnaars Ice Age 3 bekend!

Misschien heb je de film al in de bioscoop gezien, maar om de ijstijd echt te kunnen beleven zul je er middenin moeten duiken. Dat kan met Ice Age 3 voor de PlayStation 3! Daarom hadden wij de afgelopen twee weken de volgende prijsvraag waarmee je een exemplaar kon winnen:

Van welke twee dieren is het knotsgekke personage Scrat een combinatie?

Scrat is natuurlijk een sabeltandeekhoorn en het juiste antwoord moet dus zijn: Een eekhoorn en een sabeltandtijger.

Uit de vele inzendingen hebben we de volgende drie winnaars getrokken:
ikkusters
petra2nl
]Steef1983

Namens Activision Blizzard en het hele Gameliner team van harte gefeliciteerd! Ice Age 3 voor de PlayStation 3 komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Binnenkort hebben we weer een nieuwe prijsvraag, dus houd Gameliner in de gaten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?