Winacties: Prijswinnaars Killing Floor bekend!

Al eerder prees Yordi de game Killing Floor om zijn snelle gameplay en het vele zombies slachten. Bij Gameliner wilden we jou daar ook van laten genieten, en daarom hielden we een prijsvraag waarmee we maar liefst vijf keer de game weggaven.

Om kans te maken moest je nog wel even antwoord geven op de volgende vraag:

Hoe heet de feature in de game die de tijd vertraagt als je aan één van de zombies een fatale klap uitdeelt?

Het antwoord was natuurlijk ZEDtime.

Uit al de inzendingen zijn de volgende vijf gelukkigen gekozen:
amy-gurl
dicapo
rubio
stormhond
weboud

Van harte gefeliciteerd namens IceBerg Interactive en het Gameliner-team!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?