Winacties: Prijswinnaars Rock Revolution bekend

De afgelopen twee weken hadden we een prijsvraag waarbij we in samenwerking met Konami twee exemplaren van Rock Revolution voor de Xbox 360 mochten weggeven..

De vraag luidde als volgt:

Hoewel nummers bevat Rock Revolution, en wat is er zo bijzonder aan deze nummers?

Het goede antwoord op deze vraag moest zijn dat de game 41 nummers bevat, welke bijna allemaal covers zijn.

Uit alle inzendingen hebben we de volgende twee prijswinnaars gekozen:
deathGod
theredbaron

Rock Revolution voor de Xbox 360 komt spoedig jullie kant op.

Gefeliciteerd namens het Gameliner-team!

Niet gewonnen? Houd Gameliner dan in de gaten, want binnenkort hebben we weer een spiksplinternieuwe prijsvraag voor je klaar staan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?