Winacties: Reageer en win dikke prijzen

Geplaatst: 21 oktober 2018 11:30
Aangepast: 21 oktober 2018 11:31
-

Wij zijn bij Gameliner gek op het weggeven van prijzen. Dit doen we aan het einde van het jaar altijd met de Gameliner Awards en bijna iedere week in een nieuwe giveaway die wij organiseren in samenwerking met de tofste uitgevers en PR-bureaus. Bij wijze van proef gaan we de mogelijkheid om iets te winnen nog groter maken! Wij geven aan de leukste, grappigste, meest interessante of intrigerende reactie op Gameliner een tof goodiepakket weg. Dit doen wij niet eenmalig, maar houden we er gewoon in als een soort van maandelijkse traktatie! In dit pakket zitten zowel games als goodies en bevat voor iedereen wel iets. Laat dus zeker een reactie achter op één van onze artikelen, want we zijn niet vies van een goede discussie.

Zoals je wellicht zijn we afgelopen weekend overgestapt op Disqus. Met Disqus is het mogelijk om reacties te plaatsen met je Facebook-, Twitter- of Google-account. Heb je deze alle drie niet, dan kun je ook nog een Disqus-account aanmaken (Disqus kun je op meerdere websites gebruiken) of als gast een reactie achterlaten. Hoe vet is dat? En nu kun je ook nog eens met je reactie zomaar in de prijzen vallen!

onbekend

We willen iedereen een kans geven om te winnen, maar de proef slaagt alleen als je op één of meerdere van onze andere artikelen een reactie achterlaat. Laat weten of je het eens bent met het eindoordeel in één van onze reviews of hoe je bijvoorbeeld over een bepaald nieuwtje denkt. We vinden niets te gek, zolang het natuurlijk maar gezellig blijft.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord