Winacties: Speel de Enslaved quiz en win een reis naar New York!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Voor de game Enslaved is er een speciale actie site ontwikkeld, waar je geweldige prijzen kunt winnen. Speel de quiz, beantwoord de vragen en haal een zo hoog mogelijke score. Misschoen ga jij dan binnenkort naar New York of win je één van de andere prijzen, zoals een PlayStation 3 Slim, collectors editions.

Ga naar de website van Enslaved en doe mee!

Over de game: Enslaved is een post-apocalyptische versie van het klassieke Chinese verhaal Journey to the West. Het verhaal speelt zich 150 jaar later af, waar de wereld vernield is door oorlogen en milieurampen en er slechts een handje vol overlevenden zijn.

Jij neemt de rol aan van Monkey, een sterk en atletisch, maar eenzaam persoon die gevangen is genomen door een van de mysterieuze slavenschepen. Deze schepen struinen de wereld af naar overlevenden en brengen hen naar het Westen, om nooit terug te keren.

Trip, een echte whizzkid, weet uit het schip te ontsnappen en neemt op haar uitbraak Monkey mee. Zelf is ze een tenger meisje en zal nooit overleven in deze wrede wereld, maar met Monkey ziet ze haar kansen. Ze hackt een slavenband en beveelt hem haar naar het Westen te brengen. Er is echter één maar. Wanneer Trip sterft zal Monkey ook sterven

Enslaved zal in oktober uitkomen voor de PS3 en Xbox 360.

Laat hieronder weten welke score je hebt gehaald met de quiz en maak ook nog eens kans op één van de tien DLC's en één van de twee unieke comic books van Enslaved.

Deze prijsvraag is afgelopen!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer