Winacties: Speel de Enslaved quiz en win een reis naar New York!

Voor de game Enslaved is er een speciale actie site ontwikkeld, waar je geweldige prijzen kunt winnen. Speel de quiz, beantwoord de vragen en haal een zo hoog mogelijke score. Misschoen ga jij dan binnenkort naar New York of win je één van de andere prijzen, zoals een PlayStation 3 Slim, collectors editions.

Ga naar de website van Enslaved en doe mee!

Over de game: Enslaved is een post-apocalyptische versie van het klassieke Chinese verhaal Journey to the West. Het verhaal speelt zich 150 jaar later af, waar de wereld vernield is door oorlogen en milieurampen en er slechts een handje vol overlevenden zijn.

Jij neemt de rol aan van Monkey, een sterk en atletisch, maar eenzaam persoon die gevangen is genomen door een van de mysterieuze slavenschepen. Deze schepen struinen de wereld af naar overlevenden en brengen hen naar het Westen, om nooit terug te keren.

Trip, een echte whizzkid, weet uit het schip te ontsnappen en neemt op haar uitbraak Monkey mee. Zelf is ze een tenger meisje en zal nooit overleven in deze wrede wereld, maar met Monkey ziet ze haar kansen. Ze hackt een slavenband en beveelt hem haar naar het Westen te brengen. Er is echter één maar. Wanneer Trip sterft zal Monkey ook sterven

Enslaved zal in oktober uitkomen voor de PS3 en Xbox 360.

Laat hieronder weten welke score je hebt gehaald met de quiz en maak ook nog eens kans op één van de tien DLC's en één van de twee unieke comic books van Enslaved.

Deze prijsvraag is afgelopen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?