Winacties: Speur en win!

Geplaatst: 20 december 2010 20:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Later deze week vieren we kerst. Wellicht doe je dat met cadeaus onder de kerstboom, of misschien is er met Sinterklaas al diep in de buidel getast. Hoe dan ook, de game die je met deze prijsvraag kunt winnen zal niet voor de feestdagen op je deurmat belanden, dus beschouw het maar als een lekker toetje. In samenwerking met Denda Games geven we 5 exemplaren van Emily Archer: The Curse of King Tut`s Tomb voor de Nintendo DS weg.

In deze game kruip je in de huid van privédetective Emily Archer, die naar Egypte afreist om een moord op te lossen. Dit doe je door informatie te verzamelen en puzzels op te lossen. Geheel in lijn met de game laten wij je ook een beetje spoorzoeken om in aanmerking te komen voor de prijs. Wat is de bedoeling?

Op het forum heb ik een reactie geplaatst, waarin de naam 'Toetanchamon' voorkomt. Zoek deze reactie en stuur ons de URL van de pagina waarop je deze reactie hebt gevonden. Tip: zoek naar een stoffig topic.

Heb je de reactie gevonden, stuur dan een email met de URL naar prijsvraag@gameliner.nl en je maakt kans op deze game. Geef de email als titel Emily Archer en vermeld ook even je gebruikersnaam en adresgegevens.

Succes met speuren!

Voor meer informatie over deze game, of de uitgever ga je naar de website van Denda

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer