Winacties: The Curse of the Amsterdam Diamond winnaars

Afgelopen maand hadden wij een prijsvraag online staan waarbij je een game van Nederlandse bodem kon winnen. We vroegen je antwoord op de volgende vraag te geven:

Welk andere grote detective zocht in Amsterdam naar diamanten?

Het antwoord moet natuurlijk 'James Bond' zijn. We hebben heel veel goede inzendingen binnen gehad en daaruit hebben we een aantal prijswinnaars getrokken.
De volgende drie hebben de Nintendo DS-versie van Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond gewonnen:
marlies16
irmbo
gerriepeters

De pc-versie hebben gewonnen:
diny1962
chantals
maikelf
marina88
serto

De prijzen worden deze week nog verstuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?