Winacties: Uitslag Obscure: The Aftermath prijsvraag

Nu de dagen korter worden heb je steeds minder last van die lastige zon op het schermpje van je PSP. Een uitgelezen mogelijkheid om een horrorgame op je PSP te spelen. Daarom hadden we de afgelopen twee weken de volgende prijsvraag waarmee je Obscure: The Aftermath kon winnen:

Door wie wordt de onheilspellende muziek in Obscure: The Aftermath verzorgd?
Het juiste antwoord was Olivier Derivière.

We hebben de volgende winnaar gekozen, die ook het streepje op de juiste manier op de achternaam van deze componist wist te plaatsen:
Maxtjuh

Van harte gefeliciteerd namens Playlogic en het Gameliner team en veel gameplezier!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?