Winacties: Wij geven Faxion bèta-keys weg

Voor de bèta test fase van Faxion, de nieuwe MMO van UTV Ignition, hebben wij 200 bèta-keys gekregen om weg te geven aan misschien wel jou!

Een game met veel klasse!
Deze gloednieuwe MMO heeft geen klassensysteem zoals vele andere MMO's die hebben. Je kunt vanaf het begin af een basisklasse uitkiezen, waarnaast je ook andere klasse erbij kunt nemen. Een multi klasse character heeft zo meer dan één soort truukje tot de beschikking, waardoor de gameplay steeds interessanter kan worden. Door dit multi klassensysteem kun je een echt persoonlijk tintje geven aan je helse of hemelse held of heldin.

onbekend

Wat moet je doen?
Om deel te kunnen nemen aan de bèta test van deze gloednieuwe MMO heb je een bèta-key nodig. Gelukkig hebben we er 200 om weg te geven. Om er een te ontvangen hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar prijsvraag@gameliner.nl. Je krijgt zo snel mogelijk een mail terug met de bèta-key en verdere instructies.

Mail snel, want op is op!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?