Winacties: Win 1 van de 5 Act of Valor op DVD

Geplaatst: 2 september 2012 21:23
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In samenwerking met A-film geven wij vijf exemplaren weg van de kei-harde actiefilm Act of Valor op DVD. We sturen de film op de dag van de release (13 september) naar je toe.

Act of Valor is een oorlogsfilm waarin we echte Navy SEAL's aan het werk zien. De film kent een sterk verhaal van een hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme missie. De film zit barstensvol emotie, gevechtsscénes, de techniek van het slagveld die geïnspireerd zijn op missies die waar gebeurd zijn.

In de film wordt er een terroristische aanslag voorbereid op de Verenigde Staten. Hier komen ze achter nadat ze een ontvoerde CIA-agent hebben bevrijd. Het Bandito Platoon gaat de hele wereld over opzoek naar hun potentiële daders.

Hoe je de film kunt winnen?
Laat ons weten of je deze film wilt winnen. Meldt je aan op Gameliner en zet het hieronder in het reactieveld dat je de film wilt winnen. Dan sturen wij op de release, 12 september, misschien jou van de in totaal vijf geselecteerde winnaars, deze film toe.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer