Winacties: Win 3x Echochrome-perskit met de game voor de PSP

Zie jij altijd creatieve oplossingen in je omgeving? Denk jij aan uitwegen waar geen ander persoon aan zou denken? Dan is Echochrome iets voor jou! Deze puzzelgame op de PlayStation 3 en de PSP ziet er op het eerste gezicht heel makkelijk uit, maar je zult al snel merken dat je niet zo gemakkelijk verder komt. Dat komt omdat er veel gebruik wordt gemaakt van optische illusie. Er zijn dingen die jij met het blote oog niet kan zien. Er lijkt geen uitweg mogelijk te zijn, maar als je de puzzel draait heb je opeens een heel andere zicht op de puzzel, en wie weet ook wel de oplossing.

Ter gelegenheid van de release van Echochrome heeft Gameliner drie perskits inclusief Echochrome voor de PSP gekregen om weg te geven. Hiervoor moet je de volgende noch simpele, noch logische vraag beantwoorden:

Wat is de achternaam van de kunstenaar die ook heel goed was optische illusies in beeld te brengen?

Je kunt het antwoord sturen naar prijsvraag@gameliner.nl. De prijsvraag sluit op 23 juli. Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?