Winacties: Win 3x Echochrome-perskit met de game voor de PSP

Geplaatst: 22 juli 2008 23:59
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zie jij altijd creatieve oplossingen in je omgeving? Denk jij aan uitwegen waar geen ander persoon aan zou denken? Dan is Echochrome iets voor jou! Deze puzzelgame op de PlayStation 3 en de PSP ziet er op het eerste gezicht heel makkelijk uit, maar je zult al snel merken dat je niet zo gemakkelijk verder komt. Dat komt omdat er veel gebruik wordt gemaakt van optische illusie. Er zijn dingen die jij met het blote oog niet kan zien. Er lijkt geen uitweg mogelijk te zijn, maar als je de puzzel draait heb je opeens een heel andere zicht op de puzzel, en wie weet ook wel de oplossing.

Ter gelegenheid van de release van Echochrome heeft Gameliner drie perskits inclusief Echochrome voor de PSP gekregen om weg te geven. Hiervoor moet je de volgende noch simpele, noch logische vraag beantwoorden:

Wat is de achternaam van de kunstenaar die ook heel goed was optische illusies in beeld te brengen?

Je kunt het antwoord sturen naar prijsvraag@gameliner.nl. De prijsvraag sluit op 23 juli. Veel succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer