Winacties: Win-actie Kaspersky Lab

Veel mensen bewaren hun belangrijke fysieke documenten zoals, geld en familie-aandenkens thuis in brandwerende kluizen. Maar hoe zit het met de informatie die op hun pc's staat opgeslagen? pc-gebruikers verzamelen door de jaren heen grote hoeveelheden waardevolle digitale bezittingen, zoals foto's, muziek en juridische of financiële documenten. Het is raadzaam om je digitale identiteit en bezittingen nu minstens zo goed te beschermen tijdens het online surfen, en voor je eigen gemoedsrust overal back-ups van te bewaren. Kaspersky Lab's nieuwe antivirus programma Kaspersky PURE 3.0 Total Security fungeert als een kluis en als persoonlijke beveiliger voor alle waardevolle zaken die zijn opgeslagen en worden uitgewisseld op de pc's van gebruikers.

Volgens een recent onderzoek door 0+K Research uitgevoerd in opdracht van Kaspersky Lab, winkelt 77% van de computergebruikers regelmatig online. Dagelijks vinden er dus een groot aantal transacties plaats en liggen creditcardnummers voor cybercriminelen voor het grijpen. Volgens de gemiddelde aantallen die door het Kaspersky Security Network zijn verstrekt over 2012, misleidt 70% van de phishing e-mails slachtoffers tot een bezoek aan kwaadaardige, slim in elkaar gezette websites met als enige doel het stelen van bankgegevens. Volgens dezelfde bron worden bovendien dagelijks ruim 5.000 websites aangetast, waaronder populaire bank- en winkelwebsites. Kaspersky PURE 3.0 Total Security is uitgerust met unieke en efficiënte technologieën om gebruikers te beschermen tegen alle soorten cyberaanvallen.

Total Security biedt ultieme pc-bescherming
Kaspersky PURE biedt gebruikers maximale beveiliging van hun online activiteiten en digitale activa op alle pc's binnen het eigen thuisnetwerk, inclusief veilig online bankieren, wachtwoordbeheer en online back-up's. De nieuwe versie heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface met snelle toegang tot de belangrijkste functies en beheermogelijkheden via het hoofdscherm.

Wil jij kans maken op Kaspersky Pure 3.0 Total Security laat dan een berichtje achter in de comments onder dit bericht of deel dit bericht op Twitter of Facebook!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?