Winacties: Win Afro Samurai voor de PS3

Afro Samurai hakt zijn vijanden aan mootjes met een vlijmscherpe katana op zijn pad naar gerechtigheid. Sinds zijn vader bruut vermoord werd oogt de door Samuel L. Jackson verwoorde krijger met het afrokapsel op wraak. Het verhaal neemt ergens in de toekomst plaats in Japan, waar de hele wereld in de handel is van één krijger: Number One.

Heb jij wel zin om in samurai stijl je vijanden op spectaculaire wijze de pan in te hakken, dan zit je goed bij Gameliner. We mogen namelijk de game Afro Samurai voor de PlayStation 3 weggeven!

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: In de game wil het personage Afro de No.1 Headband te pakken krijgen. Welk item heeft hij nodig om degene met deze Headband uit te dagen?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?