Winacties: Win allerlaatste codes voor Big Alpha van Evolve

De Big Alpha van Evolve is inmiddels van start gegaan op de pc en Xbox One. Wij hebben nog een klein aantal pc-codes liggen voor de liefhebbers die zo'n kostbare code niet hebben weten te scoren.

Zo scoor je een pc-code
Ga naar onze Facebook-pagina, like Gameliner en laat onder het Evolve-bericht op Facebook weten dat je geïnteresseerd bent in een code.

Zo maak je toch nog kans op zo'n pc-code om het gehele weekend nog de Big Alpha van Evolve te kunnen spelen! Tof!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?