Winacties: Win Antique Road Trip 2: Homecoming

In samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Denda Games geven wij tien exemplaren weg van de game Antique Road Trip 2 - Homecoming. In deze puzzel game open je een eigen antiekwinkel. Je begint bij nul en langzaam groei je uit tot een top verkoper, waarbij je rekening moeten houden dat je geen kitsch-spullen verkoopt, want dan blijven je klanten weg.

onbekend

Om kans te maken op deze game vragen wij je een foto te maken van iets wat antiek is in jouw woning, of bij je opa of oma in huis. Plaats deze foto op je Twitter of Facebook, met daarbij een link naar deze prijsvraag. Like en follow ons ook even.

"< (plak hier de link) @gameliner (plaats foto)"

onbekend

onbekend

Deze actie loopt tot 16 november aanstaande.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?